C Slatka tradicija

Sastojci
2 dl belog vina
2 dl ulja
2 kašičice soli
1 C prašak za pecivo
500 g integralnog brašna
3 kašike belog brašna
2 kašike lana
1 kašika suncokreta
2 kašike susama

Naši proizvodi
Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Posne slane štanglice

Neodoljive grickalice u vreme posta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 40 štanglica
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Zamesiti testo od svih sastojaka, ostaviti u frižideru na pola sata.

Razviti testo i seći štanglice.

Peći na temperaturi od 200°C 15 minuta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje zamesiti duplu meru. Brzo se pojedu i preukusne su uz ajvar!