C Slatka tradicija

Sastojci
Testo:
250 g margarina
250 g izrendane šargarepe
1 kesica C praška za pecivo
100 g prepečenog susama
400-500 g brašna

Naši proizvodi
Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Zorica

Posne kifle sa šargarepom

Deca ih prve pojedu na posnim slavama.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30 kiflica
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Zamesiti testo od navedenih sastojaka.

Razvući testo debljine pola cm.

Iseći i oblikovati kiflice.

Peći na temperaturi od 220°C - 240°C 20 minuta.

Komentari potrošača:

11.01.2021
Nema im premca!

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kiflice se mogu filovati i slatkim filom od džema ili 250 g oraha sa 5 kašika C prah šećera.
Posuti C prah šećerom.