C Slatka tradicija

Sastojci
Testo:
1 čaša jogurta
350 g brašna
100 ml ulja
1/2 kesice C praška za pecivo
1 kašičica soli
Fil:
250 g čajne kobasice
100 g trapist sira
100 ml kečapa
1/2 kesice origana
Za premazivanje:
1 jaje
susama po želji

Naši proizvodi
Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja

Pancerote

Izuzetno ukusan i omiljen u svakom društvu.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: oko 30-tak
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Od sastojaka za testo umesiti glatko testo.

Čajnu kobasicu i trapist sitno iseckati, može i u secku. Dodati origano i kečap i pomešati.

Testo razvući što tanje, otprilike 2-3 mm i vaditi čašom krugove.

Svaki krug još malo oklagijom rastanjiti i staviti kašičicu fila, presaviti testo i viljuškom dobro pritisnuti krajeve.

Ređati ih u pleh obložen pek papirom i premazati umućenim jajetom.

Možete ih posuti i susamom, po izboru.

Peći u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, 25-35 minuta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kada nemate puno vremena, savetujem da krugove od testa vadite većom činijom, umesto čašom. Time ćete skratiti vreme pripreme.