C Slatka tradicija

Sastojci
400 g brašna
1 C suvi kvasac
2 jaja
mleko za mešanje
150 g margarina seckanog na listiće
300 g mlevenog mesa
1 glavica luka
1 kašika prezle
1 kašika crvene paprike
1 kašika seckanog peršuna
2-3 češnja belog luka
biber
so

Naši proizvodi
Suvi kvasac

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kiflice sa mlevenim mesom

Predivne kiflice.

Vreme pripreme: 120 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Ukisli kvasac dodajte smesi od brašna, jednog jajeta, soli i margarina.

Dolijte po potrebi mleka. Dok se testo ne udvostruči napravite nadev.

Na malo ulja propržite meso sa lukom, začinite, dodajte crvenu papriku i dovršite dinstanje.

Ohlađenom mesu dodajte jaje i prezle.

Tim nadevom punite razvijeno i na kocke isečeno testo.

Napravite kiflice i pecite na laganoj temperaturi.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata