C Slatka tradicija

Sastojci
450 g brašna
1/2 kašičice soli
3 kašike ulja
3 kašike šećera
1 kesica C suvog kvasca
250 ml tople vode
1 kašika C kakaoa
100 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Suvi kvasac Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Čokoladni hleb

Izvanredan hleb.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 1
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U vangli izmešajte brašno, šećer, so i C kakao, zatim dodajte C suvi kvasac, ulje, vodu i seckanu čokoladu te zamesite testo.

Oblikujte loptu pa je ostavite da raste oko sat vremena.

Hleb prebacite na podmazan pleh i pecite 10 minuta na 220 C,a zatim smanjite temperaturu na 190 C i pecite još 15 minuta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata