C Slatka tradicija

Sastojci
1 C oblande
2 C vanilin šećera
2 kašike C kakao praha
400 g C šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
200 g margarina
8 jaja
4 kašike gaziranog soka od narandže

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Kakao prah Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dušanka

Žuto-braon oblande

Brzo, lako i veoma ukusno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 32
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Odvojiti belanca od žumanaca.

Umutiti belanca sa 200 g C šećera u prahu, dodati 300 g mlevenog keksa, 2 kašike C kakao praha i 4 kašike gaziranog soka od narandže.

Posebno penasto umutiti 8 žumanaca sa 200 g C šećera u prahu i 200 g stonog margarina.

Filovati oblandu kora-žuti fil-kora-braon fil.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata