C Slatka tradicija

Sastojci
7 jaja
18 supenih kašika šećera
250 g margarina
C vanilin šećer
100 g kokosa
Pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tatjana

Žuto - bele oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Odvojiti belanca od žumanaca.

Žuti fil:
U žumanca dodati 9 kašika šećera, penasto umutiti, dodati margarin i vanilin šećer.

Beli fil:
Belanca dobro umutiti sa 9 kašika šećera i prstohvatom soli.

Kad su umućena, dodati kokos i pažljivo umešati sa belancima.

Filovati oblande naizmenično.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Margarin i jaja treba da budu sobne temperature.