C Slatka tradicija

Sastojci
20 kašika mleka
3 jaja
400 g šećera
150 g čoklade za kuvanje
250 g mlevenog keksa ili oraha (može i mešano)
250 g margarina
C oblande

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovanka

Vančetova oblanda

Brza i laka priprema, vrhunski ukus.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Šećer i jaja umutiti i dodati mleko, staviti da se kuva kad provri dodaju se margarin i čokolada.

Kada se istope margarin i čokolada dodaje se keks.

Kada se fil ohladi premazati C oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Nakon pripreme odložiti u hladnu prostoriju i pritisnuti najbolje praznim plehom.