C Slatka tradicija

Sastojci
Žuti fil:
8 žumanaca
250 g C šećera u prahu
250 g margarina
Braon fil:
8 belanaca
250 g C šećera u prahu
350 g mlevenog keksa
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ilinka

Trudine oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Za žuti fil umuti žumanca i šećer u prahu, dodati margarin i dobro ga penasto umuti.

Za drugi fil umuti belanca u čvrst šaum sa šećerom u prahu i postepeno dodavati mleveni keks.

Naizmenicno filovati jednu oblandu jednim filom pa drugim filom i tako redom.

Odozgo može i glazura.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Dobro ohladiti i seći na štangle.