C Slatka tradicija

Sastojci
I Fil:
100 ml vrelog mleka
200 g mlevenih oraha
200 g C šećera u prahu
1 kašika ruma
II Fil:
4 žumanca
150 g C šećera u prahu
3-4 kapi limuna
150 g margarina
III FIl:
200 g suvih smokvi
100 g suvog grožđa
2 pomorandže
100 g C šećera u prahu
C Oblande

Naši proizvodi
Šećer u prahu Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Troslojna oblanda

Potrebno je jedno pakovanje C oblandi.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

I Fil:
100 ml vrelog mleka preliti preko 200 g mlevenih oraha i 200 g C šećera u prahu. Zatim dodati kašiku ruma i sve dobro promešati.

II Fil:
Umutiti 4 žumanca, 150 g C šećera u prahu i dodati 3-4 kapi limuna. Kuvati na pari i kada se ohladi dodati 150 g margarina.

III FIl:
200 g suvih smokvi, 100 g suvog grožđa i 2 pomorandže samleti i zatim dodati 100 g C šećera u prahu.

Filovati oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata