C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
7 žumanaca
250 g šećera
250 g margarina
2 kesice C vanilin šećera
Braon fil:
7 belanca
250 g C šećera u prahu
150 g mlevenog keksa
150 g mlevenih oraha

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Super oblande

Dive oblande za sve prilike!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: oko 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti žumanca sa šećerom i kuvati na pari.

Kada se krem zgusne, ostaviti ga da se ohladi i dodati penasto umućeni margarin sa C vanilin šećerom.

Ulupati čvrst sneg od belanaca, malo po malo dodavati šećer, mleveni keks i orahe.

Na oblandu stavite prvo žuti nadev, zatim oblandu, braon nadev i tako dok se ne utroši sav materijal.

Stavite teret odozgo na oblandu da se bolje stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Fil na pari svakom desertu daje lepši ukus!