C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
500 g kristal šećera
1 margarin
22 kašike mleka ili vode (ukoliko pravite posne)
200 g mlevenog keksa
100 g oraha
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Sočne mamine oblande

Savršeno, hrskave i sočne oblande.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U šerpu sipati šećer i mleko, kada provri dodati margarin da se istopi.

Skloniti sa vatre pa dodati orahe, keks i vanilu.

Lepo promešati i filovati oblandu brzo vrućim filom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Obavezno staviti nešto teže preko oblande, da bi se i poslednja korica lepo zalepila.