C Slatka tradicija

Sastojci
1 C oblande
1 kg šećera
500 g mleka
250 g margarina
4 C vanilin šećera
50 g C kakaoa
200 g čokolade
1 l vode
500 g mlevenih oraha
50 g seckanih oraha

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sanela

Slatka oblanda

Oblanda sa orasima i čokoladom.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti vodu, mleko, orahe, šećer da se skuvaju dok ne postane kremasto.

Dodati C kakaom margarin, C vanilin šećer i ostaviti malo da se ohladi.

Filovati oblandu, na zadnji list otopiti čokoladu i preliti.

Posipati seckanim orasima.

Ostaviti da prenoći da se stegne, pa seći na trougliće.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje da prenoći u frižideru.