C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
3 do 4 kuvana jaja
2-3 krem sira
1 velika pavlaka 20% masnoće
300 ml majoneza
600 g tanko sečenog tost nareska

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Slana oblanda

Sočna i lagana slana oblanda.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Fil:
Skuvati (tvrdo) jaja i izrendati na najsitnije i pomešati sa pavlakom, majonezom i krem sirom dok se sve ne sjedini.

Oblandu mazati filom, voditi računa da svaka rupica bude popunjena i preko fila ređati tost narezak, ovako ređati dok ima fila.

Obavezno preko tost nareska malo staviti fila da se sledeća korica oblande lepo zalepi.

Tako ređati dok ne nestane sastojaka, zadnju koricu oblande okrenuti da rupice budu ka dole.

Pritisnuti i ostaviti preko noći ostaviti na hladnom mestu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Savet je da se lepo pritisne i da dovoljno dugo odstoji, da se lepo natopi. Fil bar meni obično ostane, pa ga možete iskoristiti za mimozu ili slanu tortu sa pohovanim paprikama.