C Slatka tradicija

Sastojci
8 jaja
1 pakovanje C Oblandi
300 g šećera
250 g C Šećera u prahu
2 kašike C Kakao praha
250 g margarina
1 C Vanilin šećer
300 g mlevenog keksa
1 čokolada za kuvanje

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Kakao prah Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Šarene oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od osam belanaca umutiti čvrst šne, pa postepeno dodavati kristal šećer i mutiti dok ne odstoji od žice. U umućeni šne dodati mleveni keks i kakao i kašikom polako izmešati da ne bude grudvica.

Umutiti žumanca sa prah šećerom, vanilin šećerom i na kraju dodati puter i sve penasto umutiti.

Kad ste pripremili i jedan i drugi fil, na veći poslužavnik staviti jednu oblandu i preko nje izravnati braon fil, pokriti drugom oblandom pa na nju staviti žuti fil i pokriti oblandom. Blago pritisnuti.

Gornju koru premazati otopljenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata