C Slatka tradicija

Sastojci
300 ml mleka
300 g šećera
300 g mlevenog keksa
300 g oraha
250 g margarina
100 g čokolade za kuvanje
1 C vanilin šećer
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Šarene oblande

Veoma lak za pripremu, za početnike.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prokuvati mleko i šećer i dodati margarin.

Kada se otopi, dodati keks i orahe.

Smesu podeliti na dva dela, pa u jedan dodati čokoladu i mešati dok se ne otopi.

U drugi deo dodati C vanilin šećer i izmešati.

Toplim kremovima neizmenično filovati oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Fil treba ostaviti malo da se prohladi, da ne bude vreo kada se filuju oblande.