C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
5 jaja
200 g čokolade za kuvanje
100 g mleka u prahu
300 g mlevenog keksa
200 g C šećera u prahu
250 g margarina

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Draginja

Šarene oblande

Veoma ukusan.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti šlag od 5 belanaca u to dodati 100 g C šećera u prahu, zatim istopljenu čokoladu i na kraju mleveni keks.

Posebno umutiti margarin sa 100 g C šećera u prahu, dodati žumanca i mleko u prahu. Dobro izmešati.

Ređati list C oblande, tamni fil, pa list oblande, žuti fil i tako sve listove.

Pritisnuti odozgo nečim da se lepo zalepe kore za fil.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti da odstoji 2 - 3 sata. Seći na štanglice ili rombove.