C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblande
400 g C šećera u prahu
200 g margarina
150 g mlevenog keksa
3 štangle čokolade
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Brankica

Šarene C oblande

Prelep ukus, lepo na izgled, lako za spremanje.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti 6 žumanca sa C šećerom u prahu i 200 g margariina i 2 C vanilin šećera.

(žuti fil): umutiti sneg od 6 belanca i dodati 200 g šećera, 150 g mlevenog keksa i 3 štangle istopljene čokolade.

(beli fil): naizmenično mazati žuti i beli fil, ostaviti da se stegne nekoliko sati pa seći štanglice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Jaja trebaju pre pripreme uvek biti na sobnoj temperaturi, lako i lepo će se uvek umutiti.