C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
10 jaja
350 g mlevene plazme
1 margarin (maslac)
200 g C šećera u prahu
20 kašika šećera

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Šarena oblanda

Ukusno i brzo.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Razdvojiti belance od žumanca u dve posebne veće činije.

Belance sa 20 kašika šećera mutiti dok se ne dobije čvrsta pena i u nju dodati 350 g mlevene plazme, plazmu dodavati sa kašikom i polako mutiti da belance ostane penasto.

Zatim umutiti žumance sa maslacem, možete belance kuvati na pari, ja sam pravila sa živim belancima i bude super i dodati u žumance 200 g C šećera u prahu.

Kada se sve sjedini mažete na oblandu, prvo žuti, pa zatim fil od plazme i belanaca i tako dok ne potrošite sve oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sa kuvanim žumancem možete biti sigurni da će oblanda duže trajati.