C Slatka tradicija

Sastojci
C oblanda
7 jaja
14 kašika šećera
1/2 margarina
C šećer u prahu
400 g mlevenog keksa
2 kašike C kakaoa
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Kakao prah Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Šarena oblanda

Ukusno, jeftino.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti 7 žumanaca sa 7 kašika šećera, dodati pola margarina sa C šećerom u prahu, sve to lepo izmešati.

7 belanaca umutiti sa 7 kašika šećera i dodati 400 g mlevenog keksa, 2 kašike C kakaoa i 2 C vanilin šećera. To izmešati i filovati.

Prva kora se maže žutim filom, pa braon i tako redom dok ima fila.

Filovanu C oblandu pritegnuti čvrstim predmetom i ostaviti da odstoji.

Seći na kockice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Isključivo koristiti C oblandu.