C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
1 l mleka
2 kesice C pudinga od vanile
2 kesice C vanilin šećera
250 g margarina
100 g bele čokolade
100 g C slatki kakao
300 g mlevenih oraha
300 g mlevenog keksa
180 g C šlag krem beli

Naši proizvodi
Oblande Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Slatki kakao Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragana

Šarena C oblanda

Savršena, preukusna, laka za pripremu.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: oko 25 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
C puding od vanile pomešati sa malo mleka, a ostatak mleka skuvajte zajedno sa šećerom i C vanilin šećerom.

U vruće mleko dodati puding i skuvati. Skloniti sa vatre i dodati margarin i mešati dok se ne otopi.

Topao puding podeliti na dva dela, u jedan deo staviti belu čokoladu, a u drugi 100 g slatkog C kakaoa i mešati dok se ne sjedini.

Zatim u tamni fil dodajte orahe, a u svetli fil mleveni keks.

Filovati oblande tamnim, pa svetlim filom i tako naizmenično.

Na zadnji list oblande stavite umućen C šlag krem sa ukusom slatke pavlake i stavite u frižider da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po želji, na kraju kada zadnji list oblande premažete šlagom možete posuti i malo slatkog C kakaoa, a isečena na srednje parčiće deluje kao mini tortica.