C Slatka tradicija

Sastojci
3 lista C oblandi
400 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
12 kašika brašna
200 g susama
200 g čokolade
Za glazuru:
100 g crne čokolade
75 g margarina
25 ml ulja

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Romboidi sa susamom

Odlične oblande za sve prilike.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pržite susam dok ne porumeni.

Šećer prelijte vodom i kuvajte ga nekoliko minuta.

Sklonite sa šporeta, dodajte brašno i mikserom mutite dok se smesa ne zgusne.

Dodajte susam i čokoladu, te filujte oblande.

Za glazuru rastopite čokoladu, margarin i ulje, pa prohlađenom glazurom nafilujte oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata