C Slatka tradicija

Sastojci
1 C oblanda
Za tamni deo:
300 g šećera
2 dl vode
125 g margarina
200 g C mleka u prahu
100 g crne čokolade
350-400 g mlevenog keksa
Za svetli deo:
300 g šećera
2 dl vode
125 g margarina
100 g bele čokolade
200 g C mleka u prahu
150 g C kokosa

Naši proizvodi
Oblande Zamena za mleko u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Rafaelo oblande

Jako ukusne i pogodne za sve vrste slavlja.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 40 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U posudu staviti šećer sa vodom, pustiti da provri i kuvati 3-4 minuta.

Dodati margarin i belu čokoladu da se istopi, skinuti sa vatre i dodati C mleko u prahu.

Umutiti mikserom da nema grudvica, dodati C kokos i sve izmešati varjačom.

Isi postupak je i za tamni fil.

Filovati oblande naizmenično belim, pa tamnim filom.

Gotovu oblandu opteretiti nečim teškim i ostaviti da se ohladi, pa seći na štanglice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U filove možete smanjiti šećer na 200 g. Biće sasvim dovoljno. Keks dodavati postepeno, zavisi od keksa koji koristite, nekome će biti potrebno više - nekome manje.