C Slatka tradicija

Sastojci
1/2 pakovanja C oblandi
180 g šećera
120 ml vode
125 g margarina
200 g C mleka u prahu
100 g bele čokolade
100 g C kokosa
100 g pečenog mlevenog lešnika
50 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Oblande Zamena za mleko u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marijana

Rafaelo oblanda

Brz, lagan kolač sa kokosom.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U šerpicu staviti i šećer i zagrevati dok se šećer ne istopi. Zatim dodati margarin i izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi, a onda dodati C mleko u prahu i izmutiti dobro mikserom da nema grudvica.

Smesu podeliti na dva dela, pa u jedan umešati C kokos, a u drugi keks i pečene mlevene lešnike.

Paket oblandi presecite na pola. Stavite jednu C oblandu, pa premažite stranu sa kockicama filom od lešnika, preko druga oblanda, pa fil od kokosa.

Ponovite još jednom postupak, a zatim stavite petu oblandu i premažite je mešavinom preostalih filova, a zatim pospite C kokosom ili pečenim mlevenim lešnikom.

Ostaviti preko noći da se oblande i filovi sjedine, pa sutradan seći po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Toliko su dobre, da možete duplirati meru za sastojke i odmah praviti velike oblande!