C Slatka tradicija

Sastojci
300 g šećera
250 ml vode
100 g čokolade za kuvanje
125 g margarina
1 kašika C kakaoa
200 g mlevenih oraha
15 komada izlomljenih keksa
400 g taan alve
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Oblande Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Oblande sa taan alvom

Preukusne, po meni najbolji recept za oblande.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U šerpu na šporetu sipati vodu i dodati šećer, C kakao, čokoladu izlomljenu na parčad, margarin i alvu.

Promešati i kuvati 5 min.

U sud za mućenje staviti mlevene orahe i izlomljeni keks, dodati vreli sadržaj iz šerpe i promešati.

Nanositi fil na C oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Filovanu oblandu pritisnuti odozgo daskom za sečenje i ostaviti preko noći da se ohladi i dobro sjedini sa filom.