0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 pakovanje C oblandi
3 vanilin šećera
1 časa šećera
1 margarin
2 čaše pavlake
300 g mlevene plazme
50 g čokolade za kuvanje
Margarin istopiti, dodati vanilin šećer, šećer i polako mešati dok se ne istopi. U to dodati pavlaku i plazmu.
Smesu podeliti na dva dela u jedan dodati čokoladu i polako na tihoj vatri mešati dok se ne istopi.
Filovati oblandu, prvo beli pa zatim čokoladni fil.
Margarin istopiti, dodati vanilin šećer, šećer i polako mešati dok se ne istopi. U to dodati pavlaku i plazmu.
Smesu podeliti na dva dela u jedan dodati čokoladu i polako na tihoj vatri mešati dok se ne istopi.
Filovati oblandu, prvo beli pa zatim čokoladni fil.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.