C Slatka tradicija

Sastojci
500 g šećera
3 jaja
2 kašičice C kakao praha
300 g mlevenog keksa
1 margarin
2 C vanilin šećera
1 C oblanda
200 ml mleka

Naši proizvodi
Kakao prah Vanilin šećer Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nataša

Oblande sa mlevenim keksom

Omiljeni recept moje dece, a lako i brzo se sprema.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti šećer sa jajima i C kakao prahom sve dok ima grudvica.

Dodati mleko i margarin i sve polako zagrevati dok se margarin ne istopi.

Kada proključa dodati mleveni keks i C vanilin šećer.

Dok je još vruće filovati C oblandu.

Kada se ohladi seći i služiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Oblande stisnuti da se prilikom sečenja ne odvajaju.