C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblande
30 kašika mleka
1 pakovanje margarina (250 g)
30 kašika šećera
3 kašike C kakao praha
100 g C kokosovog brašna
6 kašika brašna

Naši proizvodi
Oblande Kakao prah Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Oblande sa kokosom i kakaom

Tope se u ustima, po receptu naših baka.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin da se rastopi.

U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i C kakao.

Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.

Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte, mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.

List C oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.

Filujte oblande list po list, dok ne potrošite sav nadev i sve kore.

Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Prilikom filovanja pazite da fil bude dovoljno ohladjen, inače će listovi oblande previše omekšti od toplog fila.