Početna > Recepti > Recepti za oblande > Oblande sa kokosom i kakaom
Sastojci
1 pakovanje C oblande
30 kašika mleka
1 pakovanje margarina (250 g)
30 kašika šećera
3 kašike C kakao praha
100 g C kokosovog brašna
6 kašika brašna
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin da se rastopi.
U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i C kakao.
Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.
Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte, mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.
List C oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.
Filujte oblande list po list, dok ne potrošite sav nadev i sve kore.
Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Prilikom filovanja pazite da fil bude dovoljno ohladjen, inače će listovi oblande previše omekšti od toplog fila.