C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
Beli fil:
200 g mleka u prahu
1/2 margarina
100 ml mleka
200 g C šećera u prahu
100 g C kokosa
Tamni fil:
250 g oraha
50 g mleka u prahu
1/2 margarina
100 ml mleka
200 g C šećera u prahu
3 rebra čokolade

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa kokosom

Predivan spoj C kokosa i čokolade čini ovaj kolač savršenim užitkom za sva vaša čula.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Priprema belog fila:
50 ml mleka staviti na sporet, kada proključa dodati pola margarina i 200 g C šećera u prahu.

U preostalih 50 ml mleka razmutiti 200 g mleka u prahu i kokos, dobro sjediniti i dodati preostaloj smesi. Neprestano mešati dok se ne zgusne.

Priprema tamnog fila:
Staviti 100 ml mleka da provri, pa potom dodati 1/2 margarina, 50 g mleka u prahu, 3 rebra čokolade i na kraju dodati 250 g oraha.

Filovati dok je još toplo, listove oblande, prvo sa belim, pa zatim sa tamnim filom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Seći na tanje štanglice i služiti.