C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
25 kašika mleka
25 kašika šećera
1 margarin
300 g mlevenog keksa
3-4 kesice C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Oblande sa keksom i vanilom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Staviti da se kuva mleko sa šećerom.

Na pola kuvanja ubaciti margarin i vanile.

Mešati dok se margarin ne otopi.

Kada sve to provri, skloniti sa vatre i umešati keks.

Ostaviti da odstoji 2-3 minuta, a zatim filovati oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Nakon filovanja oblande okrenuti tako da donja strana sada bude odozgo.