C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
5 jaja
300 g šećera
0,2 dl mleka
1 margarin
300 g keksa
100 g oraha
1 čokolada
1 kašika ruma
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Bobana

Oblande sa keksom i rumom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti 5 jaja sa šećerom i dodati mleko.

Staviti na šporet da to prokuva stalno mešajući, kada prokuva dodati margarin i čokoladu.

Kada se to otopi dodati keks orahe i vanilin šećer sve promešati.

Ostaviti da se ohladi i filovati oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kad se filuju oblande pritisnuti nekim teškim predmetom.