Početna > Recepti > Recepti za oblande > Oblande sa keksom i čokoladom
Sastojci
1 pakovanje C oblandi
250 g margarina
2 kesice C vaniln šećera
4 jajeta
200 g šećera
4 rebra čokolade
250 g mlevenog keksa
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Margarin najpre izgnječiti viljuškom, a zatim dodati C vanilin šećer, pa umutiti mikserom.
Umutiti jaja sa šećerom. Dodati margarin, pa nastaviti mućenje.
Umutiti što bolje da ne ostanu grudvice.
Čokoladu otopiti na pari. Zatim dodati u prethodnu smesu. Nastaviti mućenje.
Dodati mleveni keks, pa promešati špatulom, a zatim mutiti mikserom par sekundi.
Filovati oblande. Ostaviti da se stegnu, pa iseći.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs