C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
250 g margarina
2 kesice C vaniln šećera
4 jajeta
200 g šećera
4 rebra čokolade
250 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa keksom i čokoladom

Ukusno i lako za spremanje.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Margarin najpre izgnječiti viljuškom, a zatim dodati C vanilin šećer, pa umutiti mikserom.

Umutiti jaja sa šećerom. Dodati margarin, pa nastaviti mućenje.

Umutiti što bolje da ne ostanu grudvice.

Čokoladu otopiti na pari. Zatim dodati u prethodnu smesu. Nastaviti mućenje.

Dodati mleveni keks, pa promešati špatulom, a zatim mutiti mikserom par sekundi.

Filovati oblande. Ostaviti da se stegnu, pa iseći.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata