C Slatka tradicija

Sastojci
4 lista C oblandi
4 jajeta
130 g čokolade za kuvanje
50 g C kakaoa
2 kesice C vanillin šećera
200 g šećera
100 g C šećera u prahu
250 g putera

Naši proizvodi
Oblande Kakao prah Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Oblande sa čokoladom

Najslađi bakin recept.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 42
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Penasto umutiti jaja sa šećerom i dodati C vanil šećer.

Potom dodati C kakao i rastopljenu čokoladu.

Kuvati na tihoj vatri dok se fil ne zgusne.

Na kraju ubaciti puter i sve dobro sjediniti.

Ohlađenim filom filovati 4 lista C oblandi.

Poklopiti tacnom i ostaviti da se fil potpuno stegne.

Ohlađene oblande iseći u štanglice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Fil kuvati na umerenoj temperature i paziti da ne zagori.