C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
1/2 l meka
500 g kristal šećera
250 g margarina za kolače
300 g keksa
100 g kokosovog brašna

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa C kokosom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mleko staviti da provri, pa dodajte šećer i kuvajte na tihoj vatri oko pola sata.

Zatim u vruće mleko dodajte margarin malo usitnjen i promešajte da se istopi.

Keks izmrvite oklagijom, pa zajedno sa kokosovim brašnom dodajte mleku.

Kada se smesa prohladi filujte oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Keks stavite na veću kuhinjsku krpu ili stolnjak, preklopite krpom i tek tada valjajte oklagijom od gore, tako se keks neće rasipati naokolo.

Kada nafilujete oblande, prekrijte kuhinjskom krpom i od gore stavite neki malo teži predmet da se krajevi ne bi odvojili.