C Slatka tradicija

Sastojci
1 C oblande
250 g margarina
2 čaše od 180 ml kisele pavlake
250 g šećera
2 C vanilin šećera
300 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Vanilin šećer Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Oblande na brzaka

Ukusne oblande koji je pravi izbor za zaposlene žene, pravi se za 10 min.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: oko 50 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Margarin, kiselu pavlaku i šećer prokuvati.

Kada proključa skinuti sa ringle, dodati mleveni keks i C vanilin šećer, dobro izmešati i fil ređati između svake oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Oblande filovati dok je fil topao. Šećera može i više i manje, po ukusu i želji.