Početna > Recepti > Recepti za oblande > Oblanda sa višnjama
Sastojci
250 g margarina
500 g šećera
100 g čokolade
2 čaše smrznutih ili svežih višanja
500 g mlevenog keksa
3 lista C oblandi
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ljiljana
Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Odmrznuti višnje i izvaditi im koščice i ne cediti ih. Margarin, šećer, čokoladu i višnje zajedno sa sokom staviti da provri. Kada provri skloniti sa vatre pa dodati mleveni keks.
Listove oblande prvo uviti u vlažnu krpu da omekšaju.
Fil podeliti na tri dela i svaki deo premazati preko lista oblande, pa uviti u rolat.
Seći kad se rolat stegne, tj ohladi.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs