C Slatka tradicija

Sastojci
3 lista C oblande
1/2 lista rafaelo roze oblande
200 g mlevenog posnog keksa
200 g margarina
100 g C kokosovog brašna
100 g mlevenih oraha
100 g crne posne čokolade
2 čaše (od 200 ml) šećera
2 čaše vode

Naši proizvodi
Oblande Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Svetlana

Oblanda sa slatkom od višanja

Domaći kolač koji se već generacijama priprema na čitav niz načina.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti 2 čaše šećera i 2 čaše vode da provri. Dodati 200 g margarina.

Kada proključa, skinuti sa vatre i dodati keks, orahe i C kokosovo brašno. Na kraju dodati 100 g čokolade.

Sve to sjediniti i ostaviti da se hladi. Iseći tri lista oblande na pola, a jedan list roze rafaelo oblande preseći na pola.

Kad bude mlako, filovati kore (filovati 6 kora), a u rozu rafaelo oblandu staviti višnje (u svaku rupicu staviti po jednu višnju iz slatkog).

Preko višanja staviti fil, te preklopiti rafaelo oblandu preko 6 kora.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Uvek omiljene poslastice sa oblandama idealan su izbor za Vaše proslave i važne datume. Isprobajte ovu oblande sa neodoljivim ukusom višnje.