C Slatka tradicija

Sastojci
1 zamrznuta pomorandža
1 pakovanje C oblande
250 g margarina
300 g mlevenog keksa
300 g šećera
2 kašike C kakao praha
300 ml mleka
50 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Oblande Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milena

Oblanda sa pomorandžom

Jednostavana, ukusna poslastica.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U dublji posudu staviti šećer, mleko i margarin.

Staviti na ringlu da se otopi, potom dodati narendanu pomorandžu, smesa treba da dođe do tačke vrenja nikako da kuva.

Skloniti sa strane dodati keks, C kakao prah i čokoladu.

Ostaviti da se ohladi i filovati oblande.

Ostaviti da se stegne i seći na štanglice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Oblandu filovati hladnim filom da se ne bi korice opustile i postale mekane, gumene. Možete praviti i posnu varijantu sa posnim keksom.