C Slatka tradicija

Sastojci
1 C oblanda
1 margarin
2 čaše kisele pavlake
3 čaše kristal šećera
300 g mlevene plazme
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasmina

Oblanda sa plazmom

Savršen i miris i ukus.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Otopiti na kraju šporeta u šerpi margarin i šećer.

Dodati pavlaku i mešati dok se dobro ne sjedini, šećer neka ostane da krcka.

Skinuti sa šporeta, dodati C vanilin šećer i mlevenu plazmu.

Izmešati lagano i filovati veliku C oblandu, pritisnuti težim predmetom ili velikim kuvarom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete iseći već posle 1-2 sata.