C Slatka tradicija

Sastojci
250 g šećera
250 ml mleka
1 margarin
200 g čokolade za kuvanje
300 g mlevenog keksa
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasmina

Oblanda sa mlevenim keksom

Lak i brz kolač bez pečenja.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 35 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U 250 ml mleka staviti šećer i ostaviti da se kuva.

Kada se skuva staviti čokoladu i margarin da se otope, promešati i skloniti sa vatre.

Zatim ubaciti 300 g mlevenog keksa, promešati i filovati C oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti kolač nekoliko sati da se stegne pa seći.