C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
300 g mlevenog keksa
3 kisele pavlake
250 g margarina
200 g C šećera u prahu
1 kesica C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Oblanda sa mlevenim keksom

Namaži pa smaži!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U šerpu na tihoj vatri rastopiti margarin pa dodati kiselu pavlaku, C šećer u prahu i C vanilin šećer.

Sve dobro umutiti (najbolje drvenom kašikom) i izmaći na kraj šporeta potom dodati mleveni keks i sve zajedno sjediniti.

Tako vruće mazati po oblandi. List oblande, fil, list oblabde, fil...

Kada se namažu svi listovi C oblande (210g), pritisnuti sa nečim teškim da se lepo sastavi.

Ohlađenu oblandu seći na trougliće i poslužiti.

Komentari potrošača:

28.11.2019
Super su , brzo , lako i izdasno .

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata