C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
300 g mlevenog keksa
2 čaše kisele pavlake
3 čaše šećera
250 g margarina
1 kesica C vanilin šećera

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasmina

Oblanda sa mlevenim keksom

Moj recept je preukusan i vrhunski, obožavaju ga svi, mnogima sam podelila i prezadovoljni su.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10-12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U manju šerpu sipati pavlaku i šećer, spojiti varjačom i staviti na kraj šporeta pa dodati margarin i lagano pustiti da se otopi mešajući non-stop.

Zatim dodati mleveni keks i vanilicu fino spojiti i filovati pakovanje oblandi.

Lagano pritisnuti i već za 2h može se seći ukusna poslastica.

Probajte, nećete se pokajati jer se uvek traži kolač više.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sačekati da se fino spoje listovi oblande, da se ne bi odvajali, pa zatim seći, dosta izađe i izdašna je i brza za iznenadne goste i društvo.