C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
500 ml mleka
150 g mlečne čokolade
250 g margarina
500 g šećera
2 kesice C vanilin šećera
8 kašika C čvrstina

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblanda sa mlečnom čokoladom

Ukusna i kremasta oblanda. Gotova za 10 minuta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Šećer, C vanilin šećer, C čvrstin, margarin i mleko pomešajte i stavite na tihu vatru da se kuva sve zajedno.

Mešajte, pa kada se sav šećer otopi dodajte mlečnu čokoladu izlomljenu na kockice.

Nastavite da kuvate na tihoj vatri dok se čokolada ne otopi, a fil ne zgusne.

Filovanje:
Filuje se vruće. Rasporedi se da ima fila jednako da se premaže svaki list C oblande, osim poslednjeg.

Kada se malo ohladi, stavite je u frižider.

Isecite i uživajte.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Uvek je bolje da se fil duže kuva na slaboj vatri nego brzo na jakoj. Mnoogo su ukusnije kad se duže spremaju.