C Slatka tradicija

Sastojci
1/2 kg šećera
25 kašika mleka
1 margarin
3 jaja
6 kašike šećera
100 g C kokosa
200 g mlevenog keksa
100 g mlevenih oraha
2 C vanilin šećera
C oblande

Naši proizvodi
Oblande Kokosovo brašno Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tanja

Oblanda sa kokosom

Veoma brzo i ukusno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 60
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Šećer i mleko da provri u peni, dodati margarin i još malo da vri.

Skloniti sa vatre i dodati umućena jaja sa šećerom.

Vratiti na vatru i dodati C kokos, keks, orahe i C vanilin šećer pa vruće filovati.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ohlađenu oblandu iseći i poslužiti.