C Slatka tradicija

Sastojci
100 g čokolade
2 kašike C kakaoa
1 margarin
2,5 šolje šećera
2 kisele pavlake
1 C oblanda
2 C vanilin šećera
5 kašika C šećera u prahu

Naši proizvodi
Kakao prah Oblande Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblanda sa kiselom pavlakom

Brza poslastica.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 50-60
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Čokoladu i margarin rasopiti sa C kakaom, kristal šećerom i C vanilin šećerom, dodati C šećer u prahu.

Pomeriti sa vatre. Dodati pavlaku i mleveni keks.

C oblandu filovati, staviti foliju i nešto teže preko nje da se stegne.

Posle 2 sata iseći i poslužiti.

Komentari potrošača:

19.11.2023
U sastojcima ne navodite da je potreban mleveni keks 😀

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Na tihoj vatri otopiti potrebne sastojke