C Slatka tradicija

Sastojci
1 veliko pakovanje C oblandi
250 g margarina
2 čaše šećera (od 200 ml)
50 g čokolade za kuvanje
400 ml kisele pavlake
300 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Renata

Oblanda sa keksom

Ova oblanda je veoma ukusna, a pravi se brzo i jednostavno. Deca je obožavaju.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Rastopiti u šerpici na umerenoj temperaturi margarin i šećer.

Kad se rastopi, dodati čokoladu. Mešati.

Kad se rastopi čokolada, dodati kiselu pavlaku, mešati dok se ne rastopi i nakon toga dodati mleveni keks.

Mešati dok se ne sjedini.

Filovati oblandu dok je vruć fil (na 4 dela podeliti smesu).

Uviti oblandu u alufoliju da odstoji pola dana.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata