burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Oblanda sa keksom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

1 veliko pakovanje C oblandi

250 g margarina

2 čaše šećera (od 200 ml)

50 g čokolade za kuvanje

400 ml kisele pavlake

300 g mlevenog keksa

Oblanda sa keksom

Koraci pripreme

Rastopiti u šerpici na umerenoj temperaturi margarin i šećer.

Kad se rastopi, dodati čokoladu. Mešati.

Kad se rastopi čokolada, dodati kiselu pavlaku, mešati dok se ne rastopi i nakon toga dodati mleveni keks.

Mešati dok se ne sjedini.

Filovati oblandu dok je vruć fil (na 4 dela podeliti smesu).

Uviti oblandu u alufoliju da odstoji pola dana.

Naši proizvodi

Oblanda sa keksom

Koraci pripreme

Rastopiti u šerpici na umerenoj temperaturi margarin i šećer.

Kad se rastopi, dodati čokoladu. Mešati.

Kad se rastopi čokolada, dodati kiselu pavlaku, mešati dok se ne rastopi i nakon toga dodati mleveni keks.

Mešati dok se ne sjedini.

Filovati oblandu dok je vruć fil (na 4 dela podeliti smesu).

Uviti oblandu u alufoliju da odstoji pola dana.

Autor

Renata

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept