Početna > Recepti > Recepti za oblande > Oblanda sa grizom
Sastojci
1 velika šolja mleka
20 kašika šećera
50 g čokolade za kuvanje
8 kašika C griza
1 margarin
1 pakovanje C oblandi
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Silvana
Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Prokuvati mleko, šećer i čokoladu dok se sve to lepo rastopi, i u to mleko dodati griz i kuvati dok se ne zgusne.
U vruću smesu dodati na komade margarin i dobro umešati.
Smesu ostaviti da se prohladi, tj. da je još mlaka.
Zatim je podeliti na 4 jednaka dela i filovati oblandu, staviti neki teži predmet preko nje i ostaviti da odstoji jedan dan.
Seći na kocke.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs