C Slatka tradicija

Sastojci
21 kašika mleka
8 kašika šećera
1 margarin
2 kesice C vanilin šećera
8 kašika brašna
1 C oblanda

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Oblanda sa eurokremom

Ukusna oblanda!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Naliti mleko u šerpu i šećer, kuvati, dodati margarin i C vanilin šećer.

Kada se istopi margarin kuvati još jedno 10 minuta, zatim smanjiti temperaturu i dodati jednu po jednu kašiku brašna.

Filovati C oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Savet je da se filuje oblanda sa filom kada je na sredini ni vruće ni hladno, čak je bolje da je više vruće, ali ne previše.