C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
2 C pudinga od čokolade
4 kašike šećera
125 g putera
8 listova C oblande
1 C vanilin šećer
50 g lešnika

Naši proizvodi
Puding čokolada Vanilin šećer Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblanda sa C pudingom od čokolade

Kremasta i ukusna.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 1
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

OdmeritI 200 ml hladnog mleka, dodati sadržaj iz kesica i mešati dok masa ne postane glatka.

Preostalu količinu mleka zasladiti sa 4 kašike šećera i zagrejati do ključanja.

Sklonite sa vatre, umešati pripremljenu masu i kuvati 2 minuta uz neprestano mešanje.

C puding prohladiti, dodati umućen puter i filovati u tankom sloju listove C oblande.

Posuti po filu sitno seckane lešnike.

Oblandu ohladiti i seći na kocke pre služenja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Oblandu pripremiti dan ranije pre služenje.